Engie

Onze verwachtingen snel beantwoord

Eens we het ideale profiel hadden gevonden, heeft HR Partners zich over alle administratieve en contractuele aspecten ontfermd.”

Engie behoort tot de wereldleiders in de energiesector. Voor zijn verschillende in België actieve filialen is de groep voortdurend op zoek naar erg technische profielen. Dankzij de expertise van HR Partners kan Engie rekenen op betrouwbare en flexibele rekruteerders.

“Het doel van ons team? Betere kandidaten aantrekken, voornamelijk erg technische profielen zoals ingenieurs, project managers of juristen, om tegemoet te komen aan de behoeften van onze interne klanten, zoals Engie Electrabel, Engie Cofely, Engie Axima of Engie Fabricom”, legt Lindsey Desutter uit, Team Lead Sourcing bij Engie.

Momenteel doet Engie beroep op HR Partners voor zeer specifieke missies op het vlak van HR consultancy en outsourcing:

“We hebben al twee keer gebruik gemaakt van de diensten van HR Partners voor gelijkaardige profielen van digital hunters. We hebben de functiebeschrijving samen geanalyseerd. Ze hebben onze verwachtingen snel juist ingeschat en konden ons snel kandidaten voorstellen. Eens we het ideale profiel hadden gevonden, heeft HR Partners zich over alle administratieve en contractuele aspecten ontfermd.”

Snelle integratie in het team

Voor Lindsey Desutter schuilt de meerwaarde van HR Partners vooral in het juist inschatten van de behoeftes, in de flexibiliteit en het snelle reactievermogen:

“HR Partners kon in minder dan een week onze verwachtingen inlossen. Bovendien konden de voorgestelde profielen zich bijzonder snel in het team integreren en waren ze meteen aan het werk.”

Alle artikelen