HR Partners, homepage

nl

HR for HR

Dankzij de strategische en operationele expertise die onze medewerkers hebben opgebouwd en continu inzetten, bouwt HR Partners samen met u aan het meest efficiënte beheer van uw human resources, op maat van uw medewerkers.

Ontdek meer

Onze diensten

Onze diensten

Talent acquisition

In een steeds veranderende omgeving, is het méér dan ooit een uitdaging voor organisaties om de beste talenten aan te trekken en te behouden. Talent Acquisition by HR Partners stelt u een team van experts ter beschikking. Ze zijn specialisten in het zoeken naar niche HR profielen en bieden u oplossingen op maat.

Meer weten

Onze diensten

Advies

De waarden van een bedrijf definiëren. Aangepast hr-beleid en hr-processen evalueren, herzien, documenteren.Uw leiderschap ontwikkelen. Transformatie begeleiden of overgaan tot een evaluatie van de teams. HR Partners geeft advies, levert hr-tools, advies en begeleiding op maat voor uw hr-afdeling.

Meer weten

Onze diensten

Project management

HR Partners profileert zich als een bevoorrechte gesprekspartner om u te helpen om de verschillende hr-projecten binnen uw bedrijf uit te tekenen, te leiden of eraan mee te werken. Onze teams kunnen terugvallen op onderbouwde methodologieën en expertise om u efficiënt en doelgericht bij te staan voor een specifiek hr-probleem of op meerdere vlakken tegelijk.

Meer weten

Onze diensten

Interim management

Of u nu op zoek bent naar een specialist, een vervanger of iemand die tijdelijk kan bijspringen, HR Partners stelt zijn experten en zijn erg brede netwerk van onafhankelijke partners ten dienste van uw hr-afdeling. Wij selecteren, mobiliseren of detacheren de hr-specialisten die het best aan uw noden beantwoorden op het vlak van ervaring, expertise, vaardigheden qua houding, certificering…

Meer weten

Een nieuwe carrière bij HR Partners?

Bij HR Partners krijgt u de kans om uw ervaring verder te verfijnen, uw potentieel te ontplooien en uw passie voor human-resources te beleven. Bent u klaar om bij een geëngageerd team aan te sluiten en onze klanten te helpen om hun hr-uitdagingen aan te pakken? Kijk snel naar onze vacatures en vind de functie die het best past bij uw ambities en competenties.

Bekijk de vacatures

Een freelanceopdracht bij een van onze klanten?

U kan niet wachten om deel uit te maken van een community an hr-specialisten, best practices te delen en onlineopdrachten uit te voeren waar u uw motivatie en vaardigheden in kwijt kan? Dan kijkt het team van HR Partners ernaar uit om u te ontmoeten!

Bekijk de mogelijkheden

Kom vandaag nog voor ons werken

Een passie voor human-resources
Onze belangstelling voor mensen en hun ontwikkeling

Onze voordelen
als hr-partner

We werken aan concrete, pragmatische en methodologische oplossingen
We zien graag het resultaat van ons advies

Zij vertrouwen op ons

Onze klanten
Accor Hotels
AG Real Estate
AUDI
AXA
Beobank
BNP PARIBAS FORTIS
Engie Electrabel
Bpost logo
Buy Way
GSK
MAN
Mercedes Benz