Corona Direct

“Onze contacten met HR Partners zijn altijd heel aangenaam, en ze leveren verbazend snel.”

Toen Corona Direct enkele jaren geleden ondersteuning nodig had voor zijn HR-afdeling, twijfelden ze geen seconde en contacteerden meteen HR Partners. Het was de start van een succesvolle samenwerking die tot op de dag van vandaag verder gaat.

“Onze huidige HR-directeur, Filip Craen, werkte vroeger bij Belfius Verzekeringen als HR Business Partner”, blikt HR Officer Sophie Ververken vandaag terug. “Daar leerde hij DynaHR kennen, dat later zou transformeren tot HR Partners. Omdat die samenwerking toen zo goed was verlopen, is de samenwerking verdergezet bij Corona Direct.”

De ideale partner

HR Partners helpt Corona Direct vandaag voornamelijk met assessment, het development center en functiebeschrijvingen voor de kaderfuncties, legt Sophie Ververken uit:

“Corona Direct heeft een erg kleine HR-afdeling. We zijn slechts met drie personen en hebben geen grote expertise in assessment. Die expertise vinden we nu wel bij HR Partners. Bovendien verloopt de samenwerking bijzonder vlot. Onze contacten zijn altijd heel aangenaam, en ze leveren verbazend snel. Bij een assessment krijgen we vaak de dag erna al een mondeling verslag zodat we meteen weten of het positief was of niet, en ook het uitgebreide rapport laat nooit lang op zich wachten. Het is zelfs al eens gebeurd dat een assessment in dezelfde week van de aanvraag kon plaatsvinden! Als hun planning het toestaat, kunnen ze erg snel schakelen. Dat laat ons dan weer toe om snel te reageren op interne en externe aanvragen. HR Partners zijn kortom erg competent en voor ons de ideale partner.”

Alle artikelen