Getuigenissen

HDMP

HR Partners heeft ons niet alleen fantastisch begeleid bij onze enquête naar het welzijn van onze medewerkers, ze hebben ons achteraf ook concrete oplossingen aangeboden.
Meer lezen

BBI JU

Coronacrisis, welzijn en de terugkeer naar het kantoor: een geslaagde vinger aan de pols!
Meer lezen

Child Focus

Tijdens de coronacrisis moest Child Focus zijn organisatie heruitvinden. Om de tijd na corona voor te bereiden, schakelde het HR Partners in.
Meer lezen

Satisco

“Onze expertise ligt bij de interfaces tussen verschillende informaticasystemen, en dus ook bij de integratie en de transformatie van de gegevens en protocollen die deze systemen gebruiken”, legt Alain Kunnen uit wanneer we hem vragen Satisco voor te stellen, het IT-bedrijf dat hij in 2005 heeft opgericht en dat hij sindsdien leidt.
Meer lezen

Zoetis

De internationale groep Zoetis, wereldwijde nummer 1 in de sector van de diergezondheid, is ook actief in België, met name op de site van Louvain-la-Neuve. Daar vertrouwt de Amerikaanse onderneming momenteel op de expertise van HR Partners om een ambitieus project uit te voeren dat gericht is op de ontwikkeling van managementcompetenties.
Meer lezen

Engie

Engie behoort tot de wereldleiders in de energiesector. Voor zijn verschillende in België actieve filialen is de groep voortdurend op zoek naar erg technische profielen.
Meer lezen