Getuigenissen

Partena Professional

Aurora Boucqué van Partena Professional vertelt over de expertise van HR Partners. "In 6 weken tijd hebben ze de wervingsuitdaging van Partena op briljante wijze afgerond, waarbij ze strikte opvolging combineerden met een diepgaand begrip van de HR-behoeften."
Meer lezen

De Comet Group

In de steeds veranderende wereld van recycling schittert de Comet Group als een wereldleider. Candice Duvivier, HR-directeur, getuigt: "HR Partners was onze sleutelpartner om ons team van Payroll-specialisten te versterken." Ontdek hun succesvolle samenwerking!
Meer lezen

DynaFin Consulting

DynaFin Consulting, actief in financieel advies, heeft zijn structuur versterkt door een team van Manager Coaches te creëren. Met HR Partners hebben ze de efficiëntie van hun teams verbeterd en de betrokkenheid van de medewerkers vergroot, waardoor hun marktpositie werd versterkt.
Meer lezen

EDFI Management Company

Geconfronteerd met een snelle groei heeft EDFI MC, vertegenwoordigd door Olivier Moyens, Head of Human Resources, samengewerkt met HR Partners in functie van een efficiënte werving. "Hun op maat gemaakte aanpak, afgestemd op onze KMO, zorgde ervoor dat de jaarlijkse doelstellingen in 6 maanden werden behaald, wat getuigt van een succesvolle synergie."
Meer lezen

Satisco

“Onze expertise ligt bij de interfaces tussen verschillende informaticasystemen, en dus ook bij de integratie en de transformatie van de gegevens en protocollen die deze systemen gebruiken”, legt Alain Kunnen uit wanneer we hem vragen Satisco voor te stellen, het IT-bedrijf dat hij in 2005 heeft opgericht en dat hij sindsdien leidt.
Meer lezen

Zoetis

De internationale groep Zoetis, wereldwijde nummer 1 in de sector van de diergezondheid, is ook actief in België, met name op de site van Louvain-la-Neuve. Daar vertrouwt de Amerikaanse onderneming momenteel op de expertise van HR Partners om een ambitieus project uit te voeren dat gericht is op de ontwikkeling van managementcompetenties.
Meer lezen