Partena Professional

Bij Partena Professional willen we de voorkeurspartner zijn van alle professionals, zowel bedrijven als particulieren, door hen HR-oplossingen aan te bieden die aangepast zijn aan elke fase van hun carrière", zegt Aurora Boucqué, HR Project Coordinator & Team Manager bij Partena Professional. "Navigeren door het hedendaagse professionele ecosysteem vereist een verfijnde expertise en inzicht in de hedendaagse HR-uitdagingen", vervolgt ze. "En dat is precies wat wij onze klanten bieden: een unieke combinatie van expertise, innovatie en passie voor human resources, om hen te ondersteunen in hun ambities en groei."

GROEI ONDERSTEUNEN

Geconfronteerd met de uitdagingen in functie van onze groei, was een van de belangrijkste zorgen van Partena ons vermogen om efficiënt te recruteren. Ons personeelsgebrek werd een echte rem op onze ontwikkeling, wat de noodzaak onderstreepte om ons toegewijde recruteringsteam te versterken. 

DE SPECIALIST IN HR PROFIELEN

We kozen voor HR Partners om een aantal overtuigende redenen. Ten eerste hadden we al een vertrouwensrelatie met hen opgebouwd, versterkt door hun diepgaande kennis van onze specifieke behoeften en bedrijfscultuur. Onze uitwisselingen verliepen vlot en onze samenwerking was altijd van hoge kwaliteit, en dat alles binnen deadlines die aan onze eisen voldeden. Hun professionele aanpak zorgde ervoor dat we in veilige handen waren.

WERVING OVER 6 WEKEN

De opdracht is in optimale omstandigheden uitgevoerd. In een tijdsbestek van slechts 6 weken was HR Partners in staat om onze aanvraag succesvol af te ronden. Tijdens het hele proces profiteerden we van een nauwgezette wekelijkse opvolging van de rekruteringsvoortgang, aangevuld met regelmatige vergaderingen. Deze frequente interacties stelden ons in staat om de selectiecriteria in realtime aan te passen, zodat we ons konden richten op de kandidaten die het meest geschikt waren voor onze behoeften. HR Partners luisterde echt naar ons en hield ons in elke fase op de hoogte.

EEN COMBINATIE VAN ERNST EN DESKUNDIGHEID

Het onwrikbare professionalisme van HR Partners is een van de sterkste punten. Bovendien konden we dankzij hun uitgebreide netwerk van gekwalificeerde HR-profielen kiezen uit kandidaten die zowel competent waren als aan onze verwachtingen voldeden. Dankzij deze combinatie van betrouwbaarheid en expertise hebben we ons team kunnen versterken met toptalent, wat bijdraagt aan de voortdurende groei en het succes van Partena.

Alle artikelen