Blog

Child Focus

Tijdens de coronacrisis moest Child Focus zijn organisatie heruitvinden. Om de tijd na corona voor te bereiden, schakelde het HR Partners in.
Meer lezen

Satisco

“Onze expertise ligt bij de interfaces tussen verschillende informaticasystemen, en dus ook bij de integratie en de transformatie van de gegevens en protocollen die deze systemen gebruiken”, legt Alain Kunnen uit wanneer we hem vragen Satisco voor te stellen, het IT-bedrijf dat hij in 2005 heeft opgericht en dat hij sindsdien leidt.
Meer lezen

Zoetis

De internationale groep Zoetis, wereldwijde nummer 1 in de sector van de diergezondheid, is ook actief in België, met name op de site van Louvain-la-Neuve. Daar vertrouwt de Amerikaanse onderneming momenteel op de expertise van HR Partners om een ambitieus project uit te voeren dat gericht is op de ontwikkeling van managementcompetenties.
Meer lezen

Engie

Engie behoort tot de wereldleiders in de energiesector. Voor zijn verschillende in België actieve filialen is de groep voortdurend op zoek naar erg technische profielen.
Meer lezen

Vaillant

Al sinds 1874 is het Duitse Vaillant Group Europees marktleider op gebied van verwarmings- en koelingstechnologie. In 1924 vond het de centrale verwarming uit en ook vandaag nog vervult het een pioniersrol inzake duurzame en milieuvriendelijke technologie.  In België steunen de merken Vaillant en Bulex hiervoor op meer dan 450 medewerkers, waarvan ongeveer de helft commerciële – en administratieve medewerkers zijn en de andere helft service techniekers. Die laatste helft blijkt echter moeilijk te vinden.
Meer lezen

Corona Direct

Toen Corona Direct enkele jaren geleden ondersteuning nodig had voor zijn HR-afdeling, twijfelden ze geen seconde en contacteerden meteen HR Partners. Het was de start van een succesvolle samenwerking die tot op de dag van vandaag verder gaat.
Meer lezen